Gebruik Saffraan

Afhankelijk van het te bereiden gerecht worden de saffraandraadjes op verschillende wijzen gebruikt. De saffraandraadjes kunnen op vier manieren worden toegepast.

Direct:

De draadjes worden zonder voorbehandeling gebruikt in gerechten met een lange kooktijd, zodat er voldoende tijd is voor het vrijkomen van de kleur-, geur- en smaakstoffen.

Infusie:

Wordt toegepast voorafgaand aan ‘korte’ bereidingen. Doe daarvoor de benodigde draadjes in een kommetje en giet er een beetje hete (geen kokende!) vloeistof op. Kneus de draadjes door ze met een theelepeltje tegen de wand van het kommetje te drukken en laat ze vervolgens 10 tot 15 minuten weken (de vloeistof is dan klaar voor gebruik). Vaak gebeurt het weken in een deel van de vloeistof, die later in de bereiding gebruikt wordt (water, wijn, azijn, melk, room, vruchtensap).

Fruiten:

Bak de saffraandraadjes aan het begin van een bereiding kort in boter of olie, of bak ze mee zodat het vet de smaak op kan nemen en de geur en het aroma zich goed kunnen ontwikkelen. Dit wordt vaak toegepast in gerechten met ingrediënten die zelf al veel smaak bezitten.

Roosteren:

Rooster de draadjes, tot ze bros zijn, in een zware koekenpan (zonder vet) of in een matig hete oven of verpak de draadjes in aluminium folie, leg ze op de deksel van een pan met kokende inhoud. Voeg vervolgens de, tussen de vingers gewreven, draadjes toe aan de bereiding.

Saffraan helpt huidveroudering tegengaan

Saffraan zit boordevol vitaminen die een positief effect hebben op de huid.

Neem een capsules of 75 mg saffraan en mix deze met een kopje lauw warme melk en één theelepel citroensap. Meng dit samen en masseer dit papje in eerste instantie voor vijf minuten op je gezicht. Maak hierbij zachte, ronddraaiende bewegingen en laat het dan voor 15 minuten op de huid.

Op deze manier heb je een volledig natuurlijk masker dat je met behulp van wat saffraan zelf vers kunt bereiden, dus zonder conserveringsmiddelen van een masker uit een verpakking, die soms maanden of zelfs langer geleden is samengesteld.

Wilt u ook gerechten met saffraan bereiden? U kunt uw saffraan specerijen bij ons bestellen./

Saffraan; terug naar een betere balans in uw leven: Waarom u Saffraan een kans zou moeten geven.

 

Wij willen u met deze informatie wat basisinformatie verstrekken over wat Saffraan voor u en voor veel mensen betekent en kan gaan betekenen. Saffraan is bij wat meer mensen bekend als specerij in de keuken. Maar weinig mensen weten dat Saffraan al meer dan 4000 jaar als medicijn wordt gebruikt.

Onze Saffraan capsule  is een 100% puur product, dat uitsluitend bestaat uit de specerij Saffraan.

Er is dus géén vulmiddel toegevoegd. De Saffraan is ook niet bewerkt met enig middel. U koopt dus pure Saffraan van hoge kwaliteit. U kunt de Saffraan desgewenst ook gebruiken in de keuken bij de bereiding van gerechten.

Omdat dit van groot belang is wordt al onze Saffraan streng gecontroleerd: er vinden laboratoriumtesten plaats door het internationaal bekende laboratorium Eurofins (http://www.eurofins.com/en.aspx) en de capsules worden vervolgens onder strenge normen geproduceerd, waarbij geen dierlijke stoffen worden gebruikt zodat in principe iedereen de capsules zonder bezwaar kan innemen (zie bijsluiter).

Probeer ons eens voor een paar maanden, wie weet krijg u meer balans in uw leven

Saffraan is géén Paracetamol:

Het is een middel dat u gaandeweg blijvend ondersteunt om u beter te voelen, een kwaal te bestrijden en ouderdomsverschijnselen te onderdrukken. U moet dit middel daarom de tijd geven om uw algehele gesteldheid te verbeteren. Na gemiddeld 2-3 maanden zult merken wat Saffraan voor u doet.

Misschien is Saffraan voor u een antwoord op gezondheidsklachten die u, of iemand in uw omgeving  –  uw familie, vrienden, buren, collega’s  –  maar niet onder de knie weten te krijgen.

Saffraan: de herontdekking van de veelzijdige wonderspecerij

De krachten van Saffraan al meer dan 3500 jaar bekend

Uit historisch onderzoek blijkt dat Saffraan al zeker 3700 jaar op allerlei manieren door de mens is gebruikt tegen een zeer uiteenlopend spectrum van kwalen.

De medische toepassingen en zeer krachtige, werkende stoffen van Saffraan zijn vooral sinds het begin van de 21e eeuw steeds intensiever weten-schappelijk bestudeerd. De resultaten zijn in letterlijk honderden artikelen gepubliceerd door gezaghebbende uitgevers van wetenschappelijke onderzoeken zoals het bekende Reed Elsevier.

Zonder te overdrijven kan gesteld worden dat de resultaten van de talloze onderzoeken ronduit verbluffend zijn. Naar verwachting zal Saffraan de komende jaren in toenemende mate een rol gaan spelen bij de behandeling van diverse ziekten en ouderdomskwalen.

Belangrijk gegeven bij dit alles is dat Saffraan een natuurlijk product is dat – in tegenstelling tot de meeste medicijnen die heden ten dage worden voorgeschreven – geen extra negatieve, onbedoelde bijwerkingen heeft.

Crocussativus.eu biedt u 100% pure Saffraan aan, die u van dienst zou kunnen zijn om u beter te voelen, of om een ongemak of ouderdomskwaal te bestrijden.

Wij nodigen u uit om, wanneer u hier behoefte aan heeft, op strikt vertrouwelijke basis aan te geven wat u zoekt of waar u last van heeft. Wij kunnen u dan, naar beste vermogen, informatie verstrekken uit wetenschappelijke artikelen die u zou kunnen helpen om te bepalen of Saffraan inderdaad op de goede weg kan helpen om uw gezondheid te verbeteren en uw balans te herstellen. Wij vinden het belangrijk dat u dat, indien gewenst, ook zelf kunt beoordelen.

Saffraan heeft een positieve werking op uw gemoedstoestand en brengt u terug in balans

Somberheid en depressiviteit op natuurlijke wijze te bestrijden

Op maandag 25 januari 2016 is voor het eerst in Nederland een grote bijeenkomst gehouden waarin depressiviteit centraal stond. Rond deze unieke bijeenkomst, die het Depressiegala is genoemd, is veel bekend geworden over depressieve gevoelens waarmee veel mensen in Nederland op gezette tijden worstelen.

De cijfers liegen er niet om !

Volgens diverse onderzoeken zijn er in Nederland ca. 500.000 tot 1.000.000 mensen die één of meerdere malen in hun leven ten prooi vallen aan depressieve gevoelens waarop zij weinig of geen grip lijken te hebben.

Sommige cijfers zijn zelfs nog hoger.

In Nederland worden 1 op de 10 mannen en 1 op de 5 vrouwen op enig moment in hun leven getroffen door een depressie. Het verschil tussen mannen en vrouwen blijkt ook uit cijfers over het gebruik van antidepressiva: 4% van de mannen geeft aan deze te gebruiken, tegen 7,5% van de vrouwen. Depressiviteit is ook een van de belangrijkste veroorzakers van ziekteverzuim. De economische kosten (zorg en verlies van arbeidsproductiviteit) van depressies bedragen minimaal ca. 1,5 miljard euro per jaar.
Depressiviteit wordt vaak stil gehouden. Mensen lopen er over het algemeen niet mee te koop, uit angst hun baan te verliezen of om door de omgeving te worden “veroordeeld”.

Het eerste Depressiegala heeft daarin verandering gebracht. Zie 3 links voor meer informatie:
– http://www.depressiegala.nl
– – https://www.youtube.com/watch?v=0a6BBNHF1Zg&feature=youtu.be.

Tijdens het gala kondigde minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan dat er specifiek onderzoek komt naar depressiviteit onder jonge vrouwen en tieners.

Het taboe op dit onderwerp wordt hiermee langzaam weggenomen. Wij stellen onze klanten in de gelegenheid om in een vroeger stadium door middel van een puur natuurlijk middel te proberen te voorkomen dat zij tot deze “verborgen groep” gaan behoren. Voorkomen is beter dan genezen.

Daarbij is het goed te bedenken dat veel aandoeningen weer andere veroorzaken. Zo zijn er sterke aanwijzingen dat depressiviteit bijvoorbeeld kan leiden tot hart- en vaatziekten en de kans op diabetes vergroot.

Saffraan wordt al meer dan 3.500 jaar gebruikt om de mens gezond te houden. Ontdek de krachten van Saffraan nu ook!

Experiment in België

Crocussativus.eu heeft mee-gewerkt aan een test met Saffraan onder Belgische studentes, die voorheen anti-depressiva gebruikten. Geheel volgens verwachting had een aanzienlijk deel van de deelnemers veel baat bij Saffraan en is gestopt met het gebruik van reguliere medicijnen, die vaak veel bijwerkingen hebben.

Wetenschappelijke onderzoeken Saffraanplanten

Natuurlijke middelen tegen kwalen, aandoeningen en ziekten worden door de reguliere geneeskunde over het algemeen met veel argwaan bekeken.
De afgelopen 15 jaar met name wordt ondertussen steeds meer onderzoek gedaan naar de heilzame, ondersteunende en zelfs genezende krachten van Saffraanplanten.

Saffraan is al ruim 3500 jaar bekend.

Tijdens de Minoïsche beschaving op de eilanden Kreta, Thera en in een groot gebied eromheen werd op grote schaal handel gedreven. Saffraan was het duurste product en werd volop geproduceerd en geleverd aan de landen rond de Middellandse Zee.In de 21e eeuw is Saffraan herontdekt. In talloze wetenschappelijke onderzoeken wordt een breed scala aan toepassingen bestudeerd en getest.

De imposante lijst die u op deze pagina in het grijze kader ziet is een afspiegeling van een bibliotheek aan literatuur, die door Crocussativus.eu is verzameld. Vele artikelen over Saffraan zijn verschenen bij de bekende uitgever Reed Elsevier.

http://www.sciencedirect.com Daarnaast zijn er honderden artikelen gepubliceerd door de US National Library of Medicine, National Institutes of Health (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed).De onderwerpen, aandoeningen en ongemakken die worden besproken in deze artikelen zijn zeer divers. Saffraan, zo wordt duidelijk, heeft zeer bijzondere eigenschappen, die veel mensen zeer goed van pas zouden kunnen komen.

Wij bieden onze klanten niet alleen onze Saffraan aan.

Wij willen u op aanvraag ook informatie verstrekken uit de artikelen die wij hebben verzameld, zodat u zelf zich een veel beter oordeel kunt vormen over  –  laten we het maar gerust zeggen  –  het waarheidsgehalte van de lijst links op deze pagina.

Saffraan levert een stevige bijdrage aan een gezonder lichaam en een geest die meer in balans komt.

Wanneer u specifieke vragen heeft kunt u die sturen aan info@crocussativus.eu 

Wij behandelen uw vragen strikt vertrouwelijk en met als oogmerk om u in staat te stellen de werking van Saffraan beter te begrijpen en te beoordelen of het voor u de moeite waard is Saffraan als het ware tot uw dagelijkse bondgenoot te maken.

De beweringen, informatie en producten die worden genoemd op onze site, in dit schrijven of welke andere publicatie dan ook  –  m.b.t. het vraagstuk “Hoe veilig van psycho-actieve medicijnen af te komen” – zijn niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en zijn niet van overheidswege goedgekeurd om een ziekte vast te stellen, te behandelen, te genezen of te voorkomen.

De informatie omtrent dit onderwerp en andere onderwerpen die wordt verschaft in al onze publicatie-uitingen is uitsluitend bedoeld voor informatiedoeleinden en is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw arts.

U moet de door ons verschafte informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren of behandelen van enig medisch probleem of het voorschrijven van enig medicijn of enige behandeling.

Neem contact op met een arts voordat u begint met een programma met een dieet, beweging of voedingssupplementen, voordat u medicatie neemt of als u vermoedt dat u wellicht een gezondheidsprobleem heeft.

 

BEDRIJFSGEGEVENS

ABAC Holland B.V.
T.a.v. Crocussativus.eu
Mr. J.Henderikxstraat 57
1788 AZ Julianadorp
Nederland

KvK-nr.: 54348765
BTW: NL8512.69.382.B01

Rekeninginformatie
ABN AMRO Bank 52.88.37.524
BIC / Swift: ABNANL2A
IBAN: NL46ABNA0528837524

CONTACT

Crocussativus.eu
T +31 (0)627 267 149
E: info@crocussativus.eu

Marco Minnes, CEO
M +31 (0)651 235 756

Drs. J.W. van Heerde, CEO
M +31 (0)651 576 401

WINKEL

Alle betalingen worden veilig verwerkt door Mollie.

Verzendkosten
Nederland: gratis
E.U.: € 6,- per order
Buiten EU: prijs op aanvraag

* Landen met fytosanitaire eisen betalen inspectiekosten.